Pár mondatban rólunk

Cégünk büszke arra, hogy 100% magyar tulajdonban álló vállalkozás. Üzleti filozófiánk szerint az elégedett ügyfél az igazán jó referencia, ezért mindig törekszünk arra, hogy minőségi szolgáltatásainkat ötvözzük a lehető legjobb árakkal, így kielégítve megrendelőink igényeit. Ügyfélkapcsolatainkat hosszú távra tervezzük, ennek alapja pedig a kölcsönös elégedettség.

Régi partnereink kiszolgálása mellett keresünk olyan új ügyfeleket, akik megbízható informatikai szolgáltatást nyújtó céget keresve szeretnék zökkenőmentessé tenni munkahelyi, otthoni számítástechnikai eszközök használatát. IT üzletágunkon felül először igyekeztünk stúdiótechnikai termékeinkkel színesíteni termékpalettánkat, későbbiekben pedig a biztonságtechnikai eszközeinkkel szeretnénk megteremteni ügyfeleink biztonságát, az okosotthonok tervezésével pedig a kényelmét is.

Eddigi partnereink kis- és közép vállalatok, állami és közintézmények, vállalkozók és természetesen magánszemélyek voltak, reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!

Mint észrevehette, honlapunkról eltűntek a folyamatos, naponta frissülő akciók, nem akarjuk ezzel traktálni, mindenhonnan ez folyik, ha bekapcsoljuk a televíziót, ha olvasunk egy újságot, ha valamit keresünk az interneten, vagy egyszerűen csak a kedvenc játékainkat elindítjuk okostelefonunkon és sorolhatnánk, mindenhol ez fogad.

Nyíltan hirdetjük, hogy elég a rábeszélésből, hisz mindenkinek szabad akarata van! Mindig is elítéltük azon piacon lévő társainkat, akik a tudásukat arra használták, hogy a hozzá nem értő ügyfelekre mindenféle silány minőségű eszközt „ráerőszakoltak”.

Szeretnénk bizalmat kapni - mely tudjuk nem megy az egyik percről a másikra -, majd erre rászolgálni. Azt reméljük bizalommal fog kérdéseivel és kéréseivel megkeresni, melyeknek kiszolgálása után jó „szájízzel” távozik tőlünk, ill. így is fog ránk gondolni.

Köszönjük, hogy itt van és reméljük, hogy egyet ért velünk, megtisztel minket bizalmával és mindkét fél számára gyümölcsöző kapcsolatot fogunk tudni ápolni!

Szilas Balázs
ügyvezető

Nem talált megoldást problémájára?

Munkatársainkkal azon fáradozunk, hogy mindig többet tudjunk nyújtani ügyfeleinknek.

Keressen bizalommal elérhetőségeinken!

Kapcsolat
JSN Mini 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework