PARADOX RIASZTÓ

A kanadai PARADOX SECURITY SYSTEMS világszerte a riasztó rendszerek legnagyobb újító, kutató és fejlesztő cégeként ismert. Több mint 100 országba szállítja a riasztó rendszereit. A cég 1989-es alapítása óta a riasztó rendszerek területén a világ egyik vezető cége lett, és a PARADOX riasztó rendszer a biztonságtechnika területén a minőség és a megbízhatóság jelképévé vált. Gyors növekedését és folyamatos sikerét, élenjáró kutatásainak, fejlesztéseinek és nem utolsó sorban egyszerűen kezelhető riasztó rendszereinek köszönheti.


Paradox riasztó rendszer MABISZ minősítésselMinden PARADOX riasztó rendszer MABISZ és CE minősítéssel rendelkezik, így a lakások és a vállalkozások legmagasabb biztonsági követelményeinek is megfelelnek.
Minden PARADOX riasztó rendszer rendelkezik kommunikátor kimenettel, ezáltal könnyedén csatlakoztatható távfelügyeletre is.
A PARADOX riasztó rendszer kezelése egyszerű, alig néhány perc alatt megtanulható és akár távirányítással is ki ill. bekapcsolható.
A PARADOX riasztó rendszer lehetővé teszi a csak néhány érzékelőt igénylő kislakások olcsó védelmét, de könnyedén valósítható meg nagyobb ingatlanok, vállalkozások, bankok, a luxuslakások, közintézmények és más, professzionális riasztó rendszer kialakítását igénylő objektumok védelme is.
Nem szükséges feltétlenül kábelezni. A PARADOX riasztó rendszer nem csak vezetékes, hanem vezeték nélküli érzékelőkkel is kiépíthető. Így a PARADOX riasztó rendszerrel a kábelhálózat kiépítésének elmaradása esetén is megvalósítható a védelem.
Nem kell választani a háziállat és a biztonság között. A PARADOX riasztó rendszer digitális jelfeldolgozáson alapuló kisállat védett mozgásérzékelői lehetővé teszik akár a 40kg-os háziállat tartását is a védett területen.
A PARADOX riasztó rendszer megbízhatóan és vakriasztás mentesen működik. Érzékel és regisztrál mindent eseményt. A védett területre történő behatolást, az ajtók vagy ablakok nyitását, az üvegtörést, a tűz keletkezését, de még a behatoló mozgási útvonalát is.
Ha PARADOX riasztó rendszer védi otthonát vagy vállalkozását, nyugodtan dolgozhat, pihenhet, vagy nyaralhat, mert értékei és szerettei biztonságban vannak.

Mivel nincs két egyforma épület és nincs két egyforma igény, ezért nem lehet két egyforma PARADOX riasztó rendszer sem. Önnek olyan riasztó rendszer kiépítésére van szüksége, ami az adott helyszínen hatékony, ami alkalmazkodik az Ön otthonához, vállalkozásához, életviteléhez és családjához.

Hívjon bizalommal és kérjen árajánlatot!

PROFESSZIONÁLIS KAMERARENDSZEREK

Manapság a kisebb és nagyobb cégek, vállalkozások mellett a privát szféra részéről is egyre nagyobb az érdeklődés a biztonsági kamerarendszerekre.
Mára a technológiai fejlődésnek köszönhetően a megfigyelő rendszerek nem számítanak megfizethetetlenül drágának ezért ma már jóval nagyobb körben elterjedtek.

Digitális rendszereknél a kamerák képei teljesen digitálisak, ezáltal az így kapott kép tökéletes minőségű. Felbontásuk olyan nagy, hogy digitális nagyítás esetén is leolvasható akár egy távolabb parkoló autó rendszáma.

Alkalmazási területük szintén vegyes, mára egy családi ház digitális kamerarendszere is megfizethető. A felvételeket egy erre alkalmas digitális rögzítővel tároljuk, aminek felvételi ideje szintén hónapokban mérhető. Alkalmas területek, épületek, személyek megfigyelésére egyaránt.

Kínálatunkban itt is megtalálhatja a beltéri és kültéri kamerákat egyaránt. A mai technológiának köszönhetően a FullHD képminőség a kamerarendszereknél is elérhető.

Minden általunk szerelt kamerarendszer alkalmas interneten keresztüli visszanézésre. Bele tudunk nézni az élő képbe, de vissza is kereshetünk felvételeket egy pontos dátum megadásával is, így a cselekmények mindig nyomon követhetők. Amennyiben Ön “házon kívül” van, akár külföldön, az élő képet és felvételeit megnézheti saját mobiltelefonján is, melyet telepítés során kollégáink beállítanak Önnek.


A digitális rendszerű eszközök két csoportba osztahtóak a jelátvitel módja szerint:
- AHD (A Full-HD felbontású jelet analóg rendszeren továbbítja, az ár/érték arányban a legjobb megoldás)
- IP (Számítógépes hálózaton képes a képet továbbítani, kiépített hálózat meglétekor igen kényelmes a telepítése)

A technika fejlődésével és az IP videotechnikai rendszerek térnyerésével növekedett az elvárás az analóg CCTV rendszerekkel szemben. A hagyományos analóg videó rendszerek D1 felbontása (0,4 Mpx: 720 x 576 pixel) a mai IP kamerák felbontása mellett elavult.
Mind a megjelenítő eszközök (monitorok, TV-k), mind pedig a jelfeldolgozó eszközök lényegesen nagyobb felbontást képesek kezelni, a gyakorlatban alapnak mondható a Full-HD (1920 x 1080 pixel, azaz 2 Mpx).

Az AHD technológia előnyei:
...A régi analóg rendszerünk csupán az eszközök cseréjével (újra vezetékezés nélkül) átalakítható nagy felbontású (FULL-HD) CCTV rendszerré...
...Együtt használhatjuk a hagyományos analóg, az 1 Mpx és a 2 Mpx felbontású AHD kamerákat...
...A kamerák OSD menüje a DVR-ek felületéről is elérhető, így a telepített kamerák paramétereinek beállítása vagy módosítása kényelmesen elvégezhető a DVR mellől, vagy akár távolról, az interneten keresztül...
...A technológiát alapvetően koax kábeles jelátvitelhez fejlesztették ki, de HD-videó balun használatával ugyanúgy áttérhetünk csavart érpáras jelátvitelre (UTP kábel)...
...A TechSon AHD kamerák kiváló képminőségét SONY (EXMOR) szenzor biztosítja, a jelfeldolgozásról pedig NextChip processzor gondoskodik...

Miért kell a nagy felbontás?
Az IP technológiában a felbontás növelése könnyebben megoldható, viszont a különböző gyártók termékei között adódhatnak kompatibilitási problémák.
A működő analóg rendszerek modernizációja, a képminőség és a felbontás javítása nehézségekbe ütközik, ha IP technológiára szeretnénk átalakítani a rendszert. Ilyenkor ki kell alakítani az ehhez szükséges fizikai hálózatot, és mindenképpen informatikai rendszer kialakítása válik szükségessé (Cat5e, Cat6, optika, stb.). Koax kábeles telepítés esetén mindenképpen új kábelezést kell készíteni.
A gyártók felmérték és felismerték ezt a problémát, és a megoldást is megtalálták. Olyan nagy felbontású analóg CCTV rendszereket kezdtek fejleszteni, amelyek a hagyományos analóg videó rendszerek infrastruktúrájához illeszthetők. Így a régi analóg rendszerünk csupán az eszközök cseréjével átalakítható nagy felbontású (FULL-HD) CCTV rendszerré. A már kiépített koaxiális (vagy csavart érpáras) vezetékrendszert felhasználva a kamerák és a videórögzítő cseréjével látványos képminőség javulás érhető el.

BELÉPTETŐ -ÉS
MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ


Egyre több vállalkozásnak van szüksége egy jól működő beléptető rendszerre, viszont egyre nagyobb az igény arra, hogy a munkavállalók letöltött munkaidejét is pontosan nyomon lehessen követni.

Az OTIC kifejezetten a kis-, és középvállalati beléptetési igényekre ad, költséghatékony választ. Kiterjesztett funkciókörrel rendelkező beléptető rendszer mely ingyenes szoftverrel támogatja a speciális igényeket is.Eseménylistája szűrhető és rendezhető, térképes felületen követhetjük nyomon a rendszer eseményeit és nyithatunk ajtót távolról. Rendellenes eseményekre különféle riasztások állíthatók be.
A felhasználók, részlegek és jogosítási csoportok listája exportálhatók és importálhatók az ingyenes szoftverbe.

A Predor beléptetőrendszer segítségével az átjárókat jogosultságnak megfelelően ellenőrzés alatt tarthatod, illetve egyetlen szoftveres felületen kísérheted figyelemmel a kamerák valós idejű képét, ellen­őrizheted a munkaidő-nyilvántartást és tűzriadó esetén kezelheted az evakuációs listát akár a mobilodon is.

A Predor termékcsalád új színt hozott a beléptetőrendszerek világába. A magas biztonsági szint és a széleskörű funkcionalitás mellett is átlátható, könnyen kezelhető felületet biztosít.

Ha egyedi fejlesztési igényed van, az ötlettől a gyártás utolsó lépéséig megvalósítjuk elképzeléseid rövid határidővel.

SZERVÍZ

Szolgáltatásunk a szerződött partnereinknek és az eseti jellegű ügyfeleinknek is rendelkezésre áll. Megoldásaink teljes körűen segítséget nyújtanak asztali számítógépet, notebookok, szerverek, nyomtatók és más eszközök hibáinak elhárítására. Az elromlott készüléket max. 2 munkanapon belül díjmentesen bevizsgáljuk és a javításról árajánlatot adunk. A garanciális hibákat pedig gyorsan és díjmentesen javítjuk.

Gyors javítás és adatmentés - A javításra leadott készülékről kérésre adatmentést végzünk és az adatokat azonnal átadjuk Önnek. Szervizes szakembereink a hiba feltárását követően, az elfogadott árajánlatunk alapján elkezdik a hiba kijavítását. Ezt követően teljes tesztelésen esik át a készülék, majd az elvégzett javítás és a cserélt alkatrészek listája a munkalapra kerül rávezetésre. A munkáinkra és a cserélt alkatrészekre teljeskörű garanciát vállalunk.

Környezettudaosság - A szervizünk által kiszerelt, meghibásodott, javíthatatlan eszközt kérésre szakszerűen és környezettudatosan kezeljük és gondoskodunk annak újrafelhasználásnak lehetőségéről

Gyors alkatrész beszerzés, vagy akár azonnal készletről - Szervizünk számára leadott hibás készülékeket teszteljük, majd ennek eredményét kiértékelve biztonsággal tudjuk lokalizálni a hibás alkatrészeket. Ezt követően történik ezeknek a cseréje, melyet raktárkészletről azonnal, vagy gyári beszállítónktól rövid időn belül megtörténik. Az általunk biztosított alkatrészek gyári, vagy gyári minőségűek.

Munkadíjmentes javítás - szerződött partnereinknek a kiemelt gyorsasággal végzett szervíz szolgáltatáson felül munkadíjmentes a javítás költsége.


JSN Mini 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework