RENDSZERGAZDAI SZOLGÁLTATÁSOK


Cégünk fő tevékenysége az informatikai rendszerek működtetése. Partnerünkké válásakor díjmentesen átvizsgáljuk rendszerét, majd az átadott dokumentációban ismertetjük cége infrastruktúrájának gyenge pontjait, javaslatot teszünk ezen hibák kijavítására, ezeknek elfogadása esetén a személyes igényeit figyelembe véve a legoptimálisabb megoldást választva elvégezzük a fejlesztést. 

Partnereink számára kiemelt gyorsaságot garantálunk, így a felmerülő hibákat rendszergazdáink a leggyorsabban elhárítják, távsegítségünknek köszönhetően akár percek alatt kaphat megoldást problémáira, de helyszíni kiszállás esetén sem kell órákat várnia. Napi munkavégzésed nagymértékben befolyásolhatja, ha rendszere leáll, nyomtatója elromlik, monitora értelmetlen jeleket mutat csupán. Ne feledje, cégünk szakembereire mindig számíthat, készséggel állunk rendelkezésére munkaidő után, hétvégén és akár munkaszüneti napokon is! Csak egy telefon, vagy e-mail és szakembereink készséggel állnak rendelkezésére!

Kiszámítható költségek - Ügyfeleinknek három választható szolgáltatási csomagot ajánlunk, de természetesen az egyéni igényeket figyelembe véve egyedi árakat is tudunk biztosítani.
Szerződéskötéskor vállaltak szerint járunk el, az előre egyeztetett időpontban megjelenünk a helyszínen és elvégezzük a karbantartási munkálatokat. Ilyenkor rendszergazdáink mind szoftveresen, mind hardveresen karban tartják eszközeit. Ez kiterjed a belső tisztításra is, de fontos számunkra az esztétikus megjelenés, így a külső tisztítás és az elkoszolódott perifériák takarítására is sor kerül. Ezzel is egy új felhasználói élményt kívánunk biztosítani ügyfeleinknek.
A hardver karbantartásán felül természetesen a kollégák szoftveres problémáit is segítünk megoldani.
És ez nem kerül semmi plusz költségbe, hiszen az átalánydíjas csomagjaink már ezt tartalmazzák.

Gyors segítségnyújtás - Cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy ügyfeleink minél hamarább kapjanak megoldást problémáikra. Legyen az hardver, vagy szoftver hiba, vagy egy egyszerűbb felhasználói segítség kérés! Szerződött partnereink részére egyéb költségek nélkül nyújtunk SOS segítségnyújtást a szerződésben foglaltak szerint.
Munkatársaink egy távoli elérést biztosító szoftver segítségével kapcsolódik kollégája számítógépére, melynek segítségével akár percek alatt láthatjuk monitorát és úgy tudunk segíteni, mintha ott ülnénk mellette. Amennyiben a hiba jellege olyan, hogy távolról nem tudjuk elhárítani azt, akkor személyesen jelenünk meg a helyszínen és a helyben oldjuk meg a problémát.
A rendszeres karbantartással és a probléma esetén azonnali beavatkozással tudunk egy hosszú távú, megbízható rendelkezésre állást biztosítani, ami megkönnyíti üzletmenetét is.

Tiszta üzlet, folyamatosan képzett szakemberek - Munkatársaink folyamatosan képzik magukat, így igyekszünk a speciális informatikai igényeket is kielégíteni, ezért ha egyedi megoldásokra van szüksége, szintén keress minket bizalommal!

Úgy gondoljuk, hogy az az igazán jó üzlet az, ha mindkét fél kölcsönösen elégedett. Ez a szemlélet tükröződik munkáinkon is, hiszen szerződéseinket apró betűk nélkül kötjük, munkatársaink mindig kedvesen és türelemmel segítik munkatársait, a hardveres és szoftveres feladatokat pedig közel két évtizedes tapasztalatunk alapján nagy gondossággal és precizitással végezzük.

Rendszergazdáink kommunikálnak egymással, így sokkal nagyobb tudás birtokában vannak és sokkal gyorsabban tudnak a felmerülő problémákra megoldást nyújtani.
Fejlesztés gondolata merült fel? Szívesen segítünk a megfelelő eszközpark kiválasztásában is!

INFORMATIKAI HÁLÓZATOK

Mai felgyorsult világunkat talán már el sem tudjuk képzelni internet nélkül. Viszont a hálózat kifejezés nem csak az internetet jelenti, ez ennél sokkal több. Egy jól megtervezett és kivitelezett hálózat meghálálja magát, hiszen a mindennapi munkavégzéshez elengedhetetlen, hogy a munkatársak stabil kapcsolattal rendelkezzenek.
Hálózattal foglalkozó szakembereink évtizedes múlttal rendelkeznek a szakmában és a folyamatos képzéseknek köszönhetően tisztában vannak a legmodernebb technológiákkal.

Átgondolt hálózatépítés - Új hálózatot az ötlettől kezdve, a tervezésen és a kivitelezésen át a megfelelő dokumentáláson keresztül valósítjuk meg. Az elkészült hálózatot műszeres vizsgálatokkal hitelesítjük, majd a rendszerdokumentációban rögzítjük.
Az általunk elvégzett hálózatépítési munkákra, mint minden munkánkra, garanciát vállalunk.
Az új hálózat kiépítésén felül természetesen a meglévő hálózat fejlesztését, vagy javítását is vállaljuk.
A sok szerveres, rack szekrényes kiépítést is nagy tapasztalattal végezzük.

Esztétika - A hálózatnak nem csak működnie kell, hanem "jól is kell kinéznie". Számunkra fontos a későbbiekben is könnyen nyomon követhető és esztétikus kivitelezés, ezért nagy odafigyeléssel valósítjuk ezt meg.
Új hálózat létrehozásakor, vagy a meglévő fejlesztésekor figyelembe vesszük az épület adottságait és a lehető legláthatatlanabb módon igyekszünk a kábelezést elvégezni. A munkaállomásoknál található hosszú, nem esztétikus kábeleket kicseréljük méretpontosra, ill. rögzítjük, kötegeljük, így nem csak funkcionálisan működő, de esztétikusan kinéző munkaállomások előtt dolgozhatnak munkatársai.

Gondolunk a jövőre - Hálózat építési munkálatok során több végpontot alakítunk ki, mint amennyit a jelenlegi állapot megkövetelne, így biztosítva a később igények könnyű kielégítését. A későbbiekben plusz fúrási, kábelcsatornázási és kábelezési munkálatok nélkül tudunk új végpontokat üzemeltetni.

Távelérés, VPN, Home Office - Az általunk üzemeltetett hálózatoknál nem gond, ha igény merül fel arra, hogy több telephelyet "összekössünk" egy nagy hálózatba, vagy a munkatársak otthonról tudjanak dolgozni. Az elképzelt ötleteket az igényei alapján megvalósítjuk.

Internet elérés különleges helyszíneken - Olyan telephelyen szeretne internet hozzáférést, ahol nincs vezetékes szolgáltató? Sok esetben tudunk erre is megoldást, korlátlan hozzáférést biztosító havidíjas csomagokkal.

SZERVER ÜZEMELTETÉS


Cége informatikai rendszerének központja a szerver. Az év 365 napján rendelkezésre kell állnia és az adattároláson felül a hozzá érkező igényeket mindig ki kell tudni szolgálni.
Ezért is fontos, hogy jól karban tartott, megbízható szerver(ekk)el rendelkezzen.

Egy jó hálózat esetén is kiemelt fontosságú, hogy a szerver is kellő hozzáértéssel kerüljön kiválasztásra, telepítésre és üzemeltetésre.
Egy jól konfigurált szerver mindig elérhetőséget biztosít a rajta tárolt adatokhoz, ill. különböző programok és szolgáltatások egyidejű elérését teszi lehetővé.

Központosítás - A központosított adattárolás és a többpéldányos tükrözött merevlemezek komoly védelmet adnak az esetleges hardverhiba esetén felmerülő adatvesztés ellen.
Szerver telepítésekor szakembereink a felhasználók által használt adatokat központosítják a szerverre. Ez azért is igen fontos, hisz a kliens gépek meghibásodása esetén nincs adatvesztés. Továbbá tartományi hálózatok kialakításánál elérhető a "gépfüggetlenség", azaz hiba esetén a munkavállaló egy másik szabad PC elé ülve és a saját felhasználói nevével és jelszavával bejelentkezve úgy tud dolgozni, mintha a saját számítógépe előtt ülne. Minden szolgáltatás és fájl ugyan úgy elérhető lesz, mint korábban.

Adatmentés - Kulcsfontosságú dolog, hogy mindig készüljön mentés adataidról. Megoldásaink alkalmazásával napi mentések kerülnek beállításra, így a szerver komolyabb meghibásodása esetén is adatai biztonságban lesznek, vírusfertőzés esetén sem tűnhetnek el adatok és a felhasználói figyelmetlenségből törölt fájlok is többnyire percek alatt visszanyerhetőek.

Folyamatos monitorozás - A szervereket egy felügyeleti szoftver segítségével napi 24 órában monitorozzuk, bárminemű hiba esetén értesítést kapunk és elkezdjük a hiba okának feltárását, ezt követően pedig kijavítjuk azt. Így garantáljuk a magas rendelkezésre állási időt és az adatvesztés elkerülését.

Karbantartás munkaidőn kívül - Munkatársaink a szerverek karbantartását munkaidőn kívül végzik, hogy a munkavégzés zavartalan legyen. Amennyiben ezen feladatok személyes megjelenést is igényelnek, úgy azt egy megbeszélt időpontban végezzük.

SZERVÍZ

Szolgáltatásunk a szerződött partnereinknek és az eseti jellegű ügyfeleinknek is rendelkezésre áll. Megoldásaink teljes körűen segítséget nyújtanak asztali számítógépet, notebookok, szerverek, nyomtatók és más eszközök hibáinak elhárítására. Az elromlott készüléket max. 2 munkanapon belül díjmentesen bevizsgáljuk és a javításról árajánlatot adunk. A garanciális hibákat pedig gyorsan és díjmentesen javítjuk.

Gyors javítás és adatmentés - A javításra leadott készülékről kérésre adatmentést végzünk és az adatokat azonnal átadjuk Önnek. Szervizes szakembereink a hiba feltárását követően, az elfogadott árajánlatunk alapján elkezdik a hiba kijavítását. Ezt követően teljes tesztelésen esik át a készülék, majd az elvégzett javítás és a cserélt alkatrészek listája a munkalapra kerül rávezetésre. A munkáinkra és a cserélt alkatrészekre teljeskörű garanciát vállalunk.

Környezettudaosság - A szervizünk által kiszerelt, meghibásodott, javíthatatlan eszközt kérésre szakszerűen és környezettudatosan kezeljük és gondoskodunk annak újrafelhasználásnak lehetőségéről

Gyors alkatrész beszerzés, vagy akár azonnal készletről - Szervizünk számára leadott hibás készülékeket teszteljük, majd ennek eredményét kiértékelve biztonsággal tudjuk lokalizálni a hibás alkatrészeket. Ezt követően történik ezeknek a cseréje, melyet raktárkészletről azonnal, vagy gyári beszállítónktól rövid időn belül megtörténik. Az általunk biztosított alkatrészek gyári, vagy gyári minőségűek.

Hardver bővítés, csere - Javítási szolgáltatásunkon felül vállaljuk számítógépek hardveres bővítését, cseréjét. Természetesen segítünk a fejlesztéshez szükséges eszközök kiválasztásban is. Az általunk forgalmazott hardverelemek nagy részét díjmentesen szereljük be.

Munkadíjmentes javítás - szerződött partnereinknek a kiemelt gyorsasággal végzett szervíz szolgáltatáson felül munkadíjmentes a javítás költsége.


JSN Mini 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework