Mint minden, a körülöttünk lévő világ is folyamatosan változik. Akárhova is nézünk, minden új, vagy legalábbis megpróbálja ezt elhitetni velünk. Belegondoltunk valaha is abba, hogy miért van ez?

 

Mint minden, a körülöttünk lévő világ is folyamatosan változik. Akárhova is nézünk, minden új, vagy legalábbis megpróbálja ezt elhitetni velünk. Belegondoltunk valaha is abba, hogy miért van ez? A válasz nagyon egyszerű, a folyamatos változások miatt néha meg kell állnunk és újra kell értelmeznünk dolgokat, alkalmazkodnunk kell a jövő kihívásaihoz. Cégünknél úgy éreztük, hogy most jött el a pillanat, amikor kicsit el kell gondolkodnunk azon, mivel is tudnánk mi többet adni, mivel tudnánk jobbá tenni a világot? Nyilván ezek nagy szavak, viszont ha kicsiben is, de megpróbáljuk.

Sokan belefuthatnak, hogy egy hibás kattintás után minden adatuk elérhetetlenné válik és a több ezer dollárt követelnek tőlünk, hogy újra használhatóak legyenek fájljaink. Fontos, hogy még időben gondoskodjunk a megfelelő védelemről!

A mai világban mindenki spórolni akar, keresi az akciókat, de sokan elfelejtik az ár-érték arányt keresni, bele sem gondolnak abba, hogy a pár ezer forintos spórolás micsoda többletköltségeket okozhat számára.

Egy pár gondolatot osztanánk meg ezekről vásárlás előtt:

Nagyon sok számítástechnikai cég van Magyarországon, ezek között sajnos megjelent pár olyan is, aki a becsületes munka helyett a gyorsabb meggazdagodást választotta, nem visszariadva a vevők becsapásától sem. Ez a viselkedés sajnos az egész üzletágra rányomta a bélyegét, nagyon sok cég tönkrement azért, mert egyes vállalkozások olcsóbban adják a termékeket, mint amennyiért ő kapja meg nagykereskedőtől. Itt felmerülhet egy kérdés, hogyan lehetséges ez?